S.C SIMPAMIX CONS SRL. in calitate de importator in Romania al produselor comercializate, declara ca produsele vandute corespund tuturor conditiilor calitative potrivit declaratiei de conformitate, si a politicii comerciale a producatorilor. 


Producatorul garanteaza  durabilitatea produsului pe intreaga perioada de garantie, calculata de la data achizitionarii produsului de catre consumator. SIMPAMIX CONS SRL in calitate de importator va acorda aceeasi durata de garantie primita de la producator. 


In eventualitatea primirii unui produs defect,  pentru soluționarea cat mai rapida a problemelor legate de garanție, va rugam sa trimite-ti pe mail contact@happyteam.ro denumirea și codul SKU al produsului/produselor ce prezintă defecte de fabricare alături de factura fiscala in termen de 48 de ore de la data primirii articolului/articolelor ce prezintă defecțiuni de fabricare


Vanzatorul va inlocui produsul defect cu unul corespunzator in maximum 15 zile calendaristice de la constatare,  prelungindu-i termenul de garantie cu perioada neutilizarii acestuia. Aplicarea garantiei se va face in conformitate cu Legea 449/2003.

Produsele care prezinta in perioada de garantie defecte de fabricatie, care nu mai pot fi reparate, vor fi inlocuite cu altele noi.