Cum puteti returna produsele achizitionate de pe www.happyteam.ro ?

POLITICA DE RETUR

Conditii retur – persoane fizice
Conform Ordonantei de Urgenta 34/2014, consumatorul beneficiază de o perioadă de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanţă sau dintr-un contract în afara spaţiilor comerciale, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere şi fără a suporta alte costuri decât cele prevăzute la art. 13 alin. (3) şi la art. 14. Returnarea produselor in conditiile Ordonantei de Urgenta este valabila numai pentru clientii persoane fizice.


IMPORTANT: conform Art. 16 din OUG 34/2014, fac exceptie de la dreptul de retragere produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii. Acestea nu se returneaza! Din aceasta categorie fac parte: sosete, jambiere, prosoape.


Cererea de returnare se face prin formularul de contact de pe site-ul www.happyteam.ro in maxim 3 zile de la data primirii produselor.
Atat produsele returnate, cat si ambalajul lor (de exemplu cutiile/pungi de plastic/etichete) trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate, fara urme ale utilizarii. Coletul in care returnati produsul trebuie sa mai contina etichetele intacte ale produselor.

Cheltuielile de returnare vor fi suportate de catre client. Rambursarea contravalorii produsului se va face in cel
mult 14 de zile de la Retur, prin transfer bancar in contul IBAN specificat de catre client prin email: contact@happyteam.ro

Valoarea produselor comandate sa fie mai mare de 500 Ron.
Returnarea produselor se poate face prin orice firma de curierat preferata de client, se recomanda optiunea de verificare colet. Coletele nu se pot expedia prin Posta Romana.
Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut, ne rezervam dreptul de a refuza primirea acestuia si de a-l expedia inapoi clientului pe cheltuiala acestuia. In cazul in care produsul este in aceeasi stare in care a fost livrat, incluzand ambalajele, se ramburseaza 100%
din valoarea produsului.


Inlocuirea produselor
Un produs deja achizitionat se poate schimba doar cu unul de marime diferita!
Va rugam sa ne adresati o instiintare in care sa mentionati ce produs intentionati sa returnati, data la care v-a fost livrat si noua marime dorita.
Instiintarea va fi trimisa la adresa de email contact@happyteam.ro. In termen de maxim 3 zile lucratoare veti fi contactat de un reprezentant al nostru care va va oferi un raspuns cu privire la returnarea si schimbarea produselor.
Un produs se schimba o singura data.


Conditii retur – persoane juridice
Magazinul accepta returnarea produselor si in cazul comenzilor efectuate de persoane juridice in urmatoarele conditii:

  • Cererea de returnare sa fie facuta prin formularul de retur/contact in maxim 3 zile de la data primirii produselor
  • Produsele sa fie returnate in maxim 3 zile lucratoare de la data confirmarii cererii de retur
  • Produsele sa fie sigilate sau nefolosite (acestea trebuie sa fie in starea in care au fost la receptie)
  • Valoarea produselor comandate de catre client sa fie mai mare de 1000 RON(toate comenzile)

Costurile de transport si administrative sunt suportate in intregime de catre client (acestea vor fi comunicate in acelasi timp cu confirmarea primirii cererii de retur) produsele excluse de la returnare sunt aceleasi cu cele excluse in cazul persoanelor fizice

Daca una sau mai multe dintre conditiile de mai sus nu sunt respectate, returnarea poate fi totusi acceptata cu o penalizarede 10% produselor dupa analizarea starii produselor (daca si clientul accepta aceasta penalizare).

Daca returnarea nu este acceptata:

Produsele vor fi returnate clientului, costurile de transport fiind suportate de catre acesta.


Conditii Speciale:
In durata de livrare, pot interveni factori ce pot produce intarzieri, independent de vointa noastra sau a societatii de curierat cum ar fi: conditii meteorologice nefavorabile, accidente sau blocaje rutiere.
In toate aceste cazuri, un reprezentant de vanzari www.happyteam.ro, va va informa si va va comunica o noua data privind efectuarea livrarii.
Prin plasarea comenzii pe site-ul www.happyteam.ro, va asumati luarea la cunostinta si acceptarea conditiilor mai sus prezentate.


IMPORTANT: retururile facute fara instiintarea scrisa prealabila si care nu au primit acceptul nostru, nu vor fi luate in considerare. Returnarea produselor trebuie facuta cu respectarea conditiilor de mai sus si
folosind serviciul de curierat rapid. motive de igiena, produsele purtate sau/si spalate nu vor fi returnate.