Cum puteți returna produsele achiziționate de pe www.happyteam.ro in cazul in care produsele nu corespund așteptărilor Dvs. sau prezintă defecte de fabrica?

POLITICA DE RETUR

Persoanele juridice au posibilitatea de a returna produsele fara a invoca nici un motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la data primirii acestora.

  • Costurile de returnare sunt suportate de catre cumparator, conform legii.    
  • Excepție o fac situațiile in care produsul primit de client diferă prin mărime/culoare/cod, de produsul comandat pe website. In acest caz, happyteam.ro se face răspunzător pentru greșeala survenita și va suporta costul aferent returului.

Va rugam sa urmați pașii de mai jos:
1. Completați Formularul de Retur

Nota: Cererea de retur se trimite la adresa de email: simpamix29@gmail.com și îl puteți descarca accesând link-ul de mai jos:

Descarca: formular de retur

2. Returul se face in ambalajul original, cutia, nedeteriorata, toate accesoriile și etichetele inițiale intacte, certificate de garanție in original dacă a fost emis de producător și toate documentele care au însoțit produsul.

  • Articolele trebuie sa se afle in aceeași stare in care au fost livrate, fără urme de uzura, fără pete sau rupturi.

Adresa trimitere colet:

Destinatar: SIMPAMIX CONS S.R.L

Adresa: Str. Europa, nr. 95A, Baia Mare, Jud. Maramures

Cod postal: 430016

Contact: Anca Baiceanu

Tel.: 075717487

  • Returul bunurilor se trimite alături de o copie aferenta facturii și formularul de retur completat. 

3. După recepționarea produselor și evaluarea acestora,  și dacă acestea necesita înlocuire, deoarece prezintă un defect de fabrica  se vor retrimite produse înlocuitoare aferente comenzii, fără ca alți pași sa mai fie necesari din partea clientului, in termen de 4 zile lucrătoare (dacă articolele sunt pe stoc). 

  • In cazul în care produsul/produsele nu mai sunt pe stoc, atunci clientul va fi informat prin email și va decide apoi de comun acord cu operatorul dacă dorește înlocuirea cu un alt tip de produs sau dorește restituirea contravalorii produsului/produselor pe care le-a comandat.
  • Dacă clientul dorește primirea banilor înapoi și restituirea este conforma rugăminților noastre atunci după returnarea produselor se va trimite o factura de stornare clientului.

4. Restituire contravaloare
Returnarea banilor se face in termen de 7 zile lucrătoare de la data primirii produselor, prin virament bancar in contul plătitorului care este specificat in Formularul de Retur. In Formularul de Retur, este obligatorie sa fie completata denumirea băncii și a contului bancar. Rambursul se va face in contul aparținând firmei către care a fost facturat produsul/produsele; nu se poate returna contravaloarea către terți.