Prezentul document pune la dispoziția utilizatorilor terți Regulamentul privind Termenii și condițiile de utilizare a site-ului happyteam.ro (denumit in continuare „site”).

Utilizarea site-ului (care include accesul, navigarea, dar și achiziționarea de îmbrăcăminte), constituie acordul respectării termenilor și condițiilor ce vor fi enunțate în prezentul document, incluzând toate efectele și consecințele pe care acestea le atrag.

Administratorului website-ului are dreptul de a modifica în orice moment conținutul prezentului acord fără o notificare prealabilă a utilizatorilor. Utilizatorii au acces în permanență la documentul referitor la termeni și condiții și le pot consulta în orice moment.

Conținutul site-ului

Conținutul prezentului site nu poate fii reprodus, utilizat, expus, transmis sau distribuit în alte scopuri în afara celor expres și permise legal. Extragerea informațiilor de orice fel urmată de utilizarea lor în scop comercial, indiferent de natura acesteia, care depășește sfera copiei private reglementate de lege ori pentru vânzare sau licențiere și neavând în posesie un consimțământ prealabil scris al titularului drepturilor de proprietate, reprezintă o încălcare a termenilor și condițiilor.
De asemenea, vă exprimați consimțământul de a nu interfera sau afecta în vreun fel securitatea site-ului (inclusiv toate elementele acestuia) cu elemente ce previn sau blochează în vreun fel utilizarea, copierea de conținut sau elemente ce întăresc limitele de utilizare ale site-ului sau a conținutului acestuia. Se exclude garantarea utilizării discontinue și neîntrerupte a site-ului, fiind posibilă intervenirea unor erori/defecte. Vor fi luate toate măsurile pentru a limita și înlătura asemenea situații neplăcute în cel mai scurt timp posibil. Orice comentariu scris de către utilizatorii site-ului poate fi folosit în scopuri publicitare și nu numai.

Frauda

Este posibilă necesitatea creării unui cont personal pe site în scopul accesării anumitor secțiuni sau cursuri. Prin prezentul document, declarați că sunteți de acord cu asumarea integrală a responsabilității pentru toate activitățile realizate pe site prin contul personal. De aceea, vă rugăm să asigurați securitatea informațiilor contului și al alor date de acces. În nefericita situație în care vă este compromisă securitatea contului, trebuie să anunțați imediat administratorul site-ului. Happyteam.ro nu se face responsabil pentru daunele cauzate sau cele cauzate terților de oricare fel prin utilizarea neautorizată a contului.

Drept aplicabil

Folosind site-ul happyteam.ro, utilizator se declară de acord cu guvernarea legilor române asupra Termenilor și Condițiilor și asupra oricăror dispute ce pot apărea între utilizatori și administratorul happyteam.ro, sau asociați/parteneri/afiliați ai acestuia. În cazul eventualelor conflicte, se va încerca rezolvarea lor pe cale amiabilă într-o primă fază, însă, dacă nu se ajunge la un consens, rezolvarea acestor situații se va soluționa în instanță, conform legilor române în vigoare.

Modificările site-ului, disponibilitatea
Administratorul site-ului are dreptul de a modifica structura și interfața oricărui element al site-ului, indiferent de moment și de intervalul de timp ales. De asemenea, are dreptul de a întrerupe parțial sau total, temporar sau permanent, serviciile puse la dispoziția utilizatorilor prin intermediul site-ului fără o notificarea prealabilă, fie ea individuală sau generală.
Orice întrebare sau nelămurire referitoare la prezentul document, se poate adresa pe e-mail: contact@happyteam.ro

Modalitatea de funcționare

Comenzile/înscrierile efectuate pe acest site sunt confirmate prin e-mail la sfârșitul comenzii. Tot prin e-mail vor fi transmise și alte informații, cereri, rezolvări de situații neprevazute etc.,după caz.

Modalitățile de plată

S.C SIMPAMIX CONS S.R.L se adreseaza persoanelor juridice si astfel livrarea se face prin serviciile oferite de catre Fan Courier sau GLS in termen de 2-4 zile lucratoare de la confirmarea din partea noastra a incasarii  contravalorii comenzii. 

Livrarea este gratuita si suma minuma acceptata este de 1300 RON. 

Plata

Plățile se pot efectua folosind opțiune de transfer bancar.

Nume cont: SIMPAMIX CONS SRL,

IBAN: RO44BFER130000025372RO02, banca: BANCA COMERCIALA FEROVIARA.

Efectuați plata direct în contul nostru bancar. Va rugam sa completați la efectuarea plații: ID-ul comenzii și nr. de factura proforma cu specificarea datei la care aceasta a fost transmisa, ca referință de plată. Comanda nu va fi livrată până când fondurile nu vor fi vărsate în contul nostru.

Factură fiscală persoane juridice

Pentru comenzile efectuate în numele unei entități juridice, se emit facturi fiscale, dupa achitarea celei proforma emise anterior.

Returnarea contravalorii articolelor de îmbrăcăminte

Site-ul happyteam.ro este o platformă prin care utilizatorii pot achiziționa articole de îmbracăminte. Cererile de rambursare se pot face prin e-mail la adresa contact@happyteam.ro în maxim 14 de zile de la achizitionarea produselor. Orice solicitare primită după această perioadă nu va fi luată în considerare sub nici o formă.

Protecția datelor personale

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificata și completata, și a Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private in sectorul comunicațiilor electronice, datele personale furnizate de către utilizatori vor fi administrate doar în scopurile specificate și în scopul oferirii serviciilor în condiții optime. Utilizatorii înțeleg și acceptă faptul că datele cu caracter personal pe care le furnizează sunt prelucrate în scopul oferirii serviciilor în condiții optime de către administratorul site-ului a serviciilor de reclamă, marketing și publicitate, a serviciilor de comunicații electronice și a serviciilor asociate platformei de vânzare. Fiecare utilizator furnizează anumite date personale pentru a beneficia de serviciile oferite de către administrator. Refuzul furnizării anumitor date poate duce la imposibilitatea accesării anumitor servicii prin intermediul site-ului. De asemenea, aceste date pot fi furnizate partenerilor contractuali ai SIMPAMIX CONS SRL, ce sunt implicați în furnizarea unor servicii prin intermediul site-ului. Conform Legii nr. 677/2001, fiecare utilizator beneficiază de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a se adresa justiției. Utilizatorul are dreptul de a se opune prelucrării acestui tip de date care îl privesc și să solicite ștergerea datelor. Totodată, utilizatorii înțeleg și acceptă că efectul ștergerii acestor date va fi imposibilitatea de a accesa serviciul oferit de administratorul site-ului. Pentru exercitarea acestor drepturi, utilizatorii pot face o cerere scrisă pe care să o trimită prin e-mail la adresa: contact@happyteam.ro.

Limitarea răspunderii

Datele furnizate de către utilizatori sunt responsabilitatea acestora și se fac complet responsabili de veridicitatea acestora.